Adrian Mutu, antrenor la Dinamo?! Cum a reacționat „Briliantul”


Adrian Mutu, fostul antrenor al lui FC U Craiova 1948 a vorbit la ProSport Live despre posibilitatea de a reveni la Dinamo, dar de această dată din postura de tehnician, în contextul în care clubul din „Ștefan cel Mare” se află în subsolul clasamentului, iar venirea lui Mircea Rednic la echipă nu a schimbat foarte multe lucruri.

În luna septembrie a acestui an, Adrian Mutu a fost foarte aproape de a deveni antrenorul lui Dinamo, fiind dorit de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, și Iuliu Mureșan, administratorul special. ProSport anunța atunci că au existat negocieri între „Briliant” și conducerea clubului, dar fără succes.

Mutu este dorit în continuare pe banca lui Dinamo, care în acest moment este ocupată de Mircea Rednic, fiind foarte apreciat de jucătorii din „Ștefan cel Mare”.

Invitat la ProSport Live, Adrian Mutu a vorbit despre posibilitatea de a deveni antrenor în „Ștefan cel Mare”, dar și despre perioada grea prin care trece acum clubul.

„Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. despre dorința jucătorilor de la Dinamo ca „Briliantul” să le fie antrenor), nu vreau să îi creez lui Rednic un disconfort. Eu am lucrat cu anumiți jucători de acolo atunci când eram director general. Probabil că băieții știu felul în care antrenez eu și de asta ar fi făcut asta.

Îmi pare rău că Dinamo nu se ridică la nivelul din trecut. Trece printr-o perioadă financiară grea, sezonul ăsta nu a plecat tocmai ok și riști să termini și mai prost. Sper ca în decembrie să aducă jucători cu mai multă calitate și să îmbunătățească jocul echipei. Nu au șanse la play-off, dar în play-out pot face o figură frumoasă și să arate mai bine în sezonul viitor.”

Citește și:

Alexandru Rafila, despre relația pe care o are cu Raed Arafat: ”Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui”

-->
Previous Ultimele noutăți de la echipă
Next Bogdan Stelea: „Am vorbit cu Mircea Rednic și .."

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *