Adrian Mutu a fost prezentat OFICIAL. Ce a spus despre Dinamo


Adrian Mutu și-a văzut visul cu ochii la 39 de ani. Și-a început de astăzi oficial treaba la FC Voluntari, unde i-a luat locul prietenului Claudiu Niculescu și unde va câștiga 9.000 de euro lunar.

”E o aventură nouă, o îmbrăţişez cu încredere, este ce mi-am dorit, e visul meu, dar şi un risc pe care îl conştientizez, pe care mi-l asum. Dar, am o echipă bună, nu mă sperie obiectivul, am văzut băieţii zilele astea, au un tonus bun şi sunt sigur că vor face un meci bun la Chiajna, Vreu să le mulţumesc tuturor pentru perioada plăcută petrecută la echipa naţională, dar și domnului Burleanu, căruia îi urez baftă la alegeri”, a spus Mutu.

Mutu a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor la prima întâlnire, dar și faptul că alături de Dinamo are cel mai bun lot:

”La prima discuţie, le-am spus băieţilor să şteargă cu buretele tot ce a fost până acum. Nu-i judec după ultimele patru meciuri, pentru că altfel nu aş fi venit. Începem un nou moment, am mare încredere în ei, cred că alături de Dinamo avem cel mai bun lot din play-out. Am acceptat imediat, pentru că e un proiect care îmi place, la un club care oferă linişte, toate condiţiile. Nu avem presiune foarte mare, chiar dacă acum trebuie să scăpăm de retrogradare. Dar, pentru un antrenor tânăr, e echipa ideală pentru a începe”.

 

-->
Previous Tudor Chirilă, mesaj EXTREM de DUR pentru Ionuț Lupescu
Next Un conducător îi critică aspru pe dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *