Adrian Mihalcea, discurs INCREDIBIL după meci


Adrian Mihalcea a avut un discurs incredibil la finalul meciului cu FC Voluntari, 0-1, iar formația din Ștefan cel Mare este în continuare pe ultimul loc, cel mai rușinos din istorie. Dar pentru antrenorul lui Dinamo situația nu este tragică și este încrezător.

”Nu știu dacă a fost înfrântă doar de un jucător, ci de o echipă, de Voluntari, un joc bun din partea noastră, dar de la cartonașul roșu am făcut pasul înapoi și din șutul acela au reușit să câștige cele trei puncte.

Acum e tardiv să vorbim, i-am reamintit lui Filip la pauză să fie mult mai atent, este un jucător experimentat, am văzut în atitudinea lui că și-a dorit să câștigăm, dar nu a reușit să se abțină și din păcate am suferit după ce am luat acel cartonaș.

Astăzi i-am felicitat, după părerea mea am făcut o partidă bună, au avut atitudine, am fi putut noi să deschidem scorul pe finalul primei reprize, au muncit, și-au dorit să nu piardă astăzi, dar iau ce-i bun, iau această atitudine și putem construi pe ea. Este supărare, nu suntem într-o poziție bună și avem nevoie de puncte cât mai curând, altfel da, situația se poate înrăutăți.

Nu a fost niciun fel de discuție cu banderola, a fost alegerea mea cu Ricci, cum a fost astăzi să-l investesc căpitan pe Puljic, nu știu dacă a apărut în presă că nu citesc și nici nu mă uit la televizor.

Chiar nu am avut niciun act de indisciplină, s-ar fi luat măsuri dacă era. Eu aș vrea să vorbesc de echipa mea, dacă cei care au fost și doresc să reamintească, poate cei care vorbesc acum ar fi trebuit să o facă când erau aici.

Ce înseamnă situație dezastruoasă? E o situație grea, dar nu dezastruoasă, a fost un an greu, este un an greu, nu s-au schimbat lucrurile peste noapte, nu e numai lapte și miere, noi avem nevoie de declicul acela, dar nu dezarmăm. Dacă am fi rămas în 11 oameni nu am fi pierdut. E bine că jucăm din patru în patru zile, mergem următoarea etapă la Constanța și vom face ce credem noi ca să câștigăm. Mi-a plăcut atitudinea băieților și vom construi pe lucrul acesta”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul meciului cu FC Voluntari.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un muzeu inedit pe un deal de lângă Arieșeni

-->
Previous Dănciulescu, dezvăluiri despre Mihai Popescu
Next Detalii importante despre vânzarea lui Dinamo. Mișcarea lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *