ADPD a bătut palma cu CS Dinamo: ”Ne-am înțeles și vom pune la dispoziție cu titlu gratuit”


-->
Asociația Dinamoviști pentru Dinamo se implică și ea în viața echipei din Ștefan cel Mare. Cei 195.406 RON strânși de la cei 500 de cotizanți se vor duce exclusiv către grupele de copii și juniori ale Academiei Dinamo. Ioan Mărginean, Cornel Țălnar, Ionel Augustin, Dorin Șerdean și reprezentantul ADPD, Răzvan Oprea, s-au întâlnit astăzi cu președintele CS Dinamo, Ionuț Adrian Popa și au stabilit termenii noii înțelegeri.

Se va parafa un contract prin care ADPD va plăti exclusiv costurile pentru închirierea terenurilor de antrenament și de joc din Ștefan cel Mare pentru Academia Dinamo. Aproximativ 120 de lei pe oră va costa închirierea terenului de antrenament.

foto exclusiv doardinamo.ro

”Cu banii strânși de ADPD am decis și vom ajuta Centrul de Copii și Juniori. Am bătut astăzi palma și vom semna un contract cu CS Dinamo pentru ca toate grupele să se antreneze în Complexul Sportiv Dinamo. Noi vom închiria terenurile de antrenament și de joc de la CS Dinamo și le vom pune la dispoziție gratuit către Centrul de Copii și Juniori Dinamo. De asemenea, vom cumpăra echipamente, mingi, tot ce este nevoie pentru ca aceste echipe să nu mai ducă lipsa de nimic. O să încercăm să facem lucrul ăsta pe termen lung, dar asta depinde și de membrii ADPD și de cei care vor vrea să vină lângă noi să susțină acest proiect.

Trebuie să se parafeze contractul, vom primi un preț, îl vom plăti. Dacă nu ar veni acest ajutor, Academia riscă să nu-și mai poată susține activitatea. Sunt datorii foarte mari din era Negoiță și nu s-ar fi mai putut continua. Noi nu vom plăti datoriile, le va plăti cine e dator. Noi doar vom închiria, vom plăti și vom pune la dispoziție terenurile de antrenament și de joc cu titlu gratuit”, a declarat Răzvan Oprea în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Vești contradictorii cu banii. ”Lui Fabbrini îi e frică de faliment”

Previous ULTIMA ORĂ Banii tot n-au ajuns la Dinamo
Next Dorin Șerdean explică episodul de la Liceul Mircea Eliade: ”O barbarie” EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *