Administratorul judiciar a dezvăluit valoarea datoriilor


-->
Datoriile financiare ale clubului dinamovist au fost dezvăluite de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu în emisiunea Radio Dinamo1948.

Pot spune care sunt sumele cerute, nu neapărat că au legătura cu realitatea. E vorba de 8.000.080 de euro. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creanță și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici.

Nu există o dată limitată legal vorbind. Planul de reorganizare trebuie depus în maximum 30 de zile de când avem tabelul definitiv la creditorii.

Noi astăzi suntem la momentul în care am întocmit tabelul creditorilor. Nu pot spune care va fi numărul contestațiilor la acest tabel. În funcție de aceste contestații vom avea o primă variantă a tabelului, apoi poate fi atacat și cu apel.Lucrurile se pot întinde între 3 luni și un an.

Doamne ferește să vorbească despre un an, pentru că noi trebuie să avem gata Planul de reorganizare cel târziu până în luna martie , pentru a putea licența pentru sezonul viitor”, a declarat Zăvăleanu la matinalul Radio Dinamo1948.

Citește și:

Palm Beach, alegerea potrivită pentru un concediu de neuitat în Nisipurile de Aur

Previous Răzvan Zăvăleanu: „Decizia este irevocabilă”
Next Ionuț Negoiță chemat să investească la Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *