Administratorul financiar, detalii despre insolvență


Tribunalul București a acceptat ieri cererea clubului de a intra în insolvență, la 6 ani după ce eechipa ieșea din prima insolvență prin care trecuse, la cârma lui Ionuț Negoiță.

Administratul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a acordat un interviu în  GSP unde a oferit informații importante fanilor dinamoviști.

– Bună ziua, domnule Zăvăleanu. Cum ați evalua, pe scurt, dosarul Dinamo?

Suntem în stadiul incipient al analizei. Abia am început să studiem documentele și nu am, deocamdată, o imagine realistă asupra a ceea ce se întâmplă acolo. Este evident că lucrurile sunt complicate în stadiul acesta, nu ne îmbătăm cu apă rece că vom trece foarte ușor prin procedura asta de insolvență.
Am convingerea că muncind toți, împreună cu oamenii ăștia care se implică atât de tare, mă refer la suporterii inimoși, vom reuși să salvăm Dinamo.

– Îi asigurați pe suporteri că veți salva Dinamo?

Vreau să fie convinși că ne vom da tot interesul și ne vom pune toate cunoștințele în slujba acestui deziderat de a salva clubul. Suntem conștienți că Dinamo înseamnă dincolo de o companie obișnuită o stare de spirit și implicațiile sociale sunt deosebite.

E vorba de un brand intangibil, cel puțin din punct de vedere fotbalistic, așa cum mai sunt puține branduri în România. Am venit aici cu convingerea că vom salva acest brand.

– Care ar fi primul pas?

Pfuu. Primul pas ar fi să ne formăm o imagine asupra realității, din punct de vedere procedural. N-aș putea spune nimic concret astăzi despre ce acțiuni urmează să întreprindem. Probabil, că avem nevoie de trei săptămâni ca să ajungem la realitate cu informațiile.

– Până la urmă ce datorii sunt? Șase milioane de euro, șapte milioane?

N-are niciun rost să speculăm în momentul acesta, pentru că valoarea datoriilor ne-o va da tabelul de creditori în funcție de declarațiile de creanțe care se vor depune. Astăzi putem doar să speculăm că sunt datorii la jucători, la furnizori, dar n-are rost.

Am văzut prin presă tot felul de sume. Ba trei, ba șase, ba șapte. Azi nu există o certitudine. Unele dintre creanțe sunt prescrise. Unii dintre creditori, vă spun din experiență, nu-și depun declarații de creanță.

Partea a doua a interviului:

Răzvan Zăvăleanu oferă detalii despre depunctare

Previous Răzvan Zăvăleanu oferă detalii despre depunctare
Next Cu cine va juca Dinamo în prima etapă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *