Adi Petre dorit de Dinamo. Răspunsul acestuia


GSP a anunțat în această seară că Dinamo și-ar dori mai mulți jucători din Liga 1, jucători liberi de contract. Pe lângă cei 3(detalii aici), dinamoviștii ar fi dorit să negocieze și pentru aducerea lui Alexandru Albu (27 de ani, stoper și mijlocaș defensiv), în condițiile în care UTA a renunțat la el. Acesta a cochetat și cu prima reprezentativă a României, problema în cazul său este că revine în proprietatea Concordiei Chiajna, iar ilfovenii cer aproximativ 400.000 de euro pentru el!

Un alt jucător care este dorit este Adi Petre, fost jucător la Fcsb, doar că acesta caută ceva în străinătate. Postul de atacant e o altă poziție pe care bucureștenii caută jucători este cea de atacant. Uhrin ar vrea doi.

Mai rămân Ciprian Rus, 30 de ani, fost căpitan al „Bătrânei Doamne”, 2 goluri în 28 de meciuri, și Valentin Buhăcianu, 27 de ani, 2 goluri și 3 assist-uri în 32 de partide. Aceștia din urmă așteaptă să vadă decizia lui Dusan Uhrin, care, la reunire, urmează să vină și el cu propuneri din campionatele Cehiei și Slovaciei.

Citește și:

De la FC Barcelona, direct la Dinamo

-->
Previous De la FC Barcelona, direct la Dinamo
Next Un nou parteneriat la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *