Adi Mutu, mesaj manifest: ”Îl dădeam afară”


Adrian Mutu a comentat la Digi Sport situația de la Dinamo în care clubul este menținut în viață de suporterii din Program DDB în lipsa banilor promiși de atâtea luni de Pablo Cortacero. Spaniolul a băgat la început 550.000 de euro și ulterior, doar promisiuni.

”Cât au fost persoane ca Badea, Cohn etc, Dinamo nu a avut probleme. Oamenii ăștia nu au mai continuat și nu știu ce s-a întâmplat. Eu cred că Ionuț Negoiță nu trebuia să vândă Dinamo.

Nu am nimic cu DDB. Nu sunt membru DDB, sunt antrenorul echipei naționale. Nu cred că pot să fac o alegere acum și nu ar fi corect să fac o alegere.

Galeria, suporterii, acționarii încearcă să țină în viață Dinamo, care e singura cu tradiție importantă de la noi, în afară de FCSB, care are problemele pe care le are. Dar nu o să poată să țină ei singuri echipa în viață. Va fi greu. Ideal ar fi să vină cineva să găsească o înțelegere cu suporterii și care să știe ce să facă cu un club.

Eu, dacă eram în România și puteam să decid, îl dădeam afară din țară și nu mai calcă pe aici. Aici nu e vorba de mine, e vorba de România. Nu poți să minți în halul ăsta, să nu plătești jucătorii, să ajungă să spună jucătorii: pleacă!! Țigăneală din asta asa… care nu face bine fotbalului nostru.

Ceva trebuie să opreasca chestia asta, pentru a crea ceva sănătos”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

Florin Piersic nu își va sărbători ziua de naștere anul acesta: ”Vă promit”

Previous Jucătorii plătiți astăzi: ”A achitat imediat salariile restante”
Next Valeriu Iftime a identificat principala problemă la Dinamo: ”Foarte greu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *