Adi Mutu: ”El i-ar putea lua locul lui Contra.” Când se află dacă ”Guriță” rămâne


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, a dezvăluit la Digi Sport cine este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Cosmin Contra în cazul în care acesta nu va continua la formația alb-roșie.

„Claudiu Niculescu a fost în vizorul nostru în trecut, el e o legendă a clubului. Poate că în viitor o va pregăti pe Dinamo! Dacă ar pleca antrenorul nostru mâine, noi avem anumiți antrenori pe care-i analizăm, iar Claudiu e unul dintre ei”, a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Claudiu Niculescu (40 de ani) o antrenează în prezent pe FC Voluntari și e una dintre legendele lui Dinamo. Clau-gol a câștigat trei titluri cu formația din Ștefan cel Mare.

Mutu susține și faptul că mâine Cosmin Contra și patronul Ionuț Negoiță vor avea o discuție în ceea ce privește viitorul antrenorului la cârma lui Dinamo.

„Domnul Negoiță și Cosmin vor avea o discuție mâine. Eu vă spun că 90% sunt șanse ca el să rămână la Dinamo. Și el a spus că sunt șanse de 90% șanse să rămână.

Eu știu ce vrea Cosmin. A avut mai multe experiențe neplăcute pe la echipele pe unde a fost. El vrea să facă performanță și trebuie să găsim numitorul comun pentru asta. El va cere jucători în funcție de ce obiective are. Sunt sigur că mâine cei doi vor găsi un numitor comun”, a adăugat Mutu.

Citește și:

Adrian Mutu despre gestul făcut de Alex Băluță

Previous Strategia lui Contra
Next Adrian Mutu despre gestul făcut de Alex Băluță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *