Adi Mutu a prefațat partida cu Dinamo: „Trebuie să fim foarte atenți”


FCU Craiova și Dinamo se vor întâlni mâine seară, în ultima partidă din etapa cu numărul 2.
Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul oltenilor, a prefațat confruntarea cu formația la care a fost fotbalist și director general.

„Știm cu toții rivalitatea de-o viață dintre Dinamo și Craiova, o știu și eu. Mă aștept la un meci bun, solid din partea elevilor mei. Suntem dornici de victorie, sperăm ca prima din campionat să fie luni seară.

Aștept cu nerăbdare să jucăm pe «Oblemenco», știu că va fi presiune maximă. Dar le-am spus și jucătorilor că trebuie să îmbrățișeze presiunea, s-o accepte, asta îi face mai focusați pe ceea ce au de făcut în timpul partidei.

Eu sunt obișnuit cu presiunea. Mă face să dau sută la sută. Nu avem cel mai bun calendar, după meciul cu campioana României să jucăm cu o rivală istorică, dar poate așa e mai bine. Sper ca băieții să lase emoțiile deoparte pentru că au puterea de a câștiga acest duel”, a declarat Mutu, într-o conferință de presă.

S-au vândut aproape 40.000 de biletele virtuale! Se pot cumpăra de AICI.

„Dinamo are jucători interesanți, talentați, care au cochetat cu naționalele de juniori. Erau în vizorul meu când eram selecționerul naționalei de tineret. Văd că situația financiară dificilă îi întărește, cu Voluntari am văzut o putere fantastică de a-și reveni, bineînțeles, Sorescu fiind atu-ul esențial, prinzând o zi senzațională.

Trebuie să fim foarte atenți, să ținem cont de puterea pe care o are Dinamo atunci când este încolțită. Dar și băieții mei au arătat momente bune contra campioanei României, este meritul lor, trebuie să fim concreți, să aducem victoria, tot ce contează sunt cele 3 puncte. Cuvintele de ordine sunt: munca, trebuie să fim perseverenți la antrenamente, apoi vom avea satisfacții mari pe terenul de fotbal.

Sorescu este în anturajul echipei naționale, arată calități fantastice, îi trebuie continuitate. Are nevoie de constanță, dacă o va arăta sunt multe echipe ce-l au în atenție. Mă aștept să fie 10.000 de oameni în tribune, cât mai mulți, cred că vor fi două galerii frumoase, fără incidente majore.

Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine. Nu este problema mea câți vin, sper pentru noi și comunitatea din Craiova să fie un spectacol frumos și să învingem”, a concluzionat Adrian Mutu.

Citește și:

Cornel Dinu îi demolează pe ”olimpicii” lui Mirel Rădoi: ”Mi-a fost rușine”

-->
Previous Dinamo continuă să fie dezavantajată de LPF
Next Declarațiile lui Bonetti înaintea derby-ului cu Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *