Adevărul în cazul Nistor. De ce căpitanul nu se mai regăsește


Dan Nistor s-a atașat foarte mult de echipa din Ștefan cel Mare și a renunțat la salariul de la CFR Cluj, care era cu 5000 de euro mai mare, numai ca să se întoarcă să joace în tricoul alb-roșu. Și nu a făcut-o deloc rău. Chiar dacă echipa a ajuns în play-out, Nistor a arătat caracter, a luat banderola de căpitan și a tras echipa după el în diverse rânduri.

Ce se întâmplă acum cu el

În realitate, Nistor nu este afectat că a ratat transferul la FCSB. Nu a fost tentat de miile de euro în plus pe care Gigi Becali i le oferea, ci de atitudinea celor de la Dinamo, care l-au dus cu vorba în ceea ce privește semnarea unui nou contract. El și-a dorit să rămână în Ștefan cel Mare, prelungirea era ca și semnată cu un salariu de 15.000 de euro pe lună, doar că odată cu ratarea celor de la FCSB a grupelor Europa League, transferul a picat și nu s-a mai parafat nimic.

„Cine a spus că trebuie mărit contractul lui Dan Nistor sau că trebuie finalizate discuțiile și negocierile? Suntem în discuții că am vrut noi, nu că ne-a impus cineva. Dan Nistor e foarte respectat. Pe data de 15 e cu banii la zi, e respectat, nu am avut probleme de genul ăsta”, a declarat astăzi Bogdan Bălănescu la TV Digi Sport.

-->
Previous I-au pârât pe cei de la FCSB! S-a luat atitudine și se anunță noi derby-uri
Next Negoiță nu ține cont de fani. Ce vrea să facă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *