Adevăratul motiv pentru care a înviat Cortacero. Sute de mii de euro în joc Exclusiv


Situația la Dinamo este în continuare incertă, fiind două tabere care se luptă pentru obiective diferite. Pablo Cortacero și camarila lui să falimenteze clubul, în timp ce PCH, liderii DDB și fiecare fan care cotizează pentru a menține clubul în viață pentru salvarea echipei pe care o iubesc.

Pablo Cortacero a apărut astăzi cu declarații tocmai că a simțit că e momentul deoarece a văzut mobilizarea extraordinară a suporterilor după victoria cu Hermannstadt. Mai sunt doar 17.000 de bilete rămase de vândut pentru meciul cu Chindia, care se va juca sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20:00. Spaniolul simte că pierde controlul clubului și mai este o miză ascunsă.

Prima dată a ieșit cu declarații Alex Couto, fostul director general al lui Dinamo, într-un interviu prin Skype pentru Pro TV. Acesta a explicat că se va întoarce la Dinamo dacă judecătorii vor decide că decizia Consiliului de Administrație de a-l revoca din funcția de director general este ilegală.

Apoi a ieșit și Cortacero cu declarații în Prosport în care a încercat să păcălească din nou lumea că majorarea de capital chiar va avea loc până pe 21 ianuarie. Care este miza ascunsă și de ce nu se retrage Cortacero acum și nici nu vrea să vândă acțiunile?

Simplu, banii din drepturile TV. LPF va vira către Dinamo la finalul săptămânii următoare o sumă importantă de bani, aproximativ 550.000 de euro. Spaniolii vor să prăduiască întâi acești bani, așa cum au făcut și cu tranșa din octombrie, când și-au dat salarii între ei, la ordinul lui Cortacero! Așa a ajuns Gigi Mulțescu să rămână neplătit, dar și jucătorii, cărora li s-a virat doar jumătate de salariu restant.

Ceea ce nu știu spaniolii este că suporterii nu dorm și sunt vigilenți și sunt slabe șansă să mai escrocheze clubul în continuare fără să bage niciun euro în club, ci doar să se folosească de încasările lui Dinamo! Și Cortacero nu va mai reuși să păcălească pe nimeni să nu se mai înscrie în DDB pentru că vine o salvare din Spania. Căci salvarea din Spania ar duce-o direct pe Dinamo la morgă!

Pablo Cortacero a dat o declarație prin care practic și-a descoperit scopurile sale:

”Cum nu au fost deloc bani la Dinamo? Eu asta nu pricep. Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm.”

Contractul cu Unibet este de 350.000 de euro pe an, în timp ce cel cu Macron nu depășește 100.000 de euro pe an în afară de echipament! În timp ce Cortacero, ca să falimenteze clubul, a ridicat bugetul de salarii la aproximativ 500.000 de euro lunar cu tot cu taxe! Din fericire, o bună parte din jucătorii aduși pe salarii exorbitante au plecat fără să-și depună memorii, dar asta tot datorită liderilor DDB.

Citește și:

Florentin Petre, mesaj pentru Cortacero de ziua lui: ”Să nu-și bată joc”

Previous ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero, răspuns final pentru investitorul adus de Țălnar și DDB
Next Cristi Munteanu explică: ”Ei sunt finanțatorii echipei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *