Adevăratul motiv pentru care a fost dat afară Ionel Dănciulescu EXCLUSIV


La Dinamo se fac schimbări importante, dar unele nu chiar corecte. Ionel Dănciulescu a fost înlăturat de la echipă, el fiind singurul om cu adevărat apropiat de jucători, care știe spaniolă și de care formația ar fi avut nevoie cel puțin până în momentul în care spaniolii reușeau să se mobilizeze și noul staff să se adapteze. Cineva trebuia să facă tranziția între nou și vechi la echipă și în acest moment acel om nu mai există.

Motivul pentru care a fost dat afară Ionel Dănciulescu este incredibil, dar adevărat! Marius Iorga, șef al scouterilor, apropiat mai nou de Rufo Collado după ce i-a fost acestuia un fel de ghid în București, i-a informat pe spanioli că Danciu-gol este cel care spune tot oamenilor din presă! Iar acest lucru nu se acceptă de către noua conducere. Doar că nu este adevărat.

El a fost luat în vizor în momentul în care a apărut informația că Țălnar și un avocat reprezentant al spaniolilor (n.r. Dorin Șerdean) au apărut la Săftica la începutul lunii iunie la meciul cu Rapid. Doar că această informație nu a fost dată de Dănciulescu, dar s-a pus în cârca lui, iar cei care au făcut-o sunt fix cei care au mai încercat să-l dea afară și-n iarnă odată cu Florin Prunea, când li s-a luat bilete în ultimul moment! Bălănescu și Iorga, oamenii care mai nou încearcă să se bage pe sub pielea spaniolilor ca să-i țină la club.

Citește și:

Răsturnare de situația în cazul antrenorului EXCLUSIV

Previous Răsturnare de situație în cazul antrenorului EXCLUSIV
Next Dinamo a transferat un jucător care a jucat la Mondiale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *