Adevăr sau strategie?! Rivalii lui Dinamo în grevă! Amenințări cu boicotul


Dinamo joacă vineri seară, de la ora 21:00, contra celor de la Gaz Metan, un meci foarte important în configurația play-out-ului. Mai ales că medieșenii sunt pe locul 7, primul din play-out, la 4 puncte în fața formației lui Mircea Rednic. ”Câinii” trebuie să învingă ca să-și păstreze șansele la locul 7, care aduce în plus 200.000 de euro din drepturile TV.

Iar echipa lui Edward Iordănescu are doar o remiză și 7 victorii în play-out. Gazeta Sporturilor scrie că medieșenii stau pe un butoi de pulbere înaintea confruntării cu Dinamo. De fapt, și săptămâna trecută situația era gri, dar Gazul a învins cu 4-1 pe Hermannstadt. Tot de la bani sunt problemele, sunt salarii restante de la începutul lui 2019! Iar străinii echipei amenință să boicoteze duelul cu Dinamo!

„Zece jucători nu s-au mai antrenat începând de luni! Marți a existat o discuție cu antrenorul și au fost convinși să facă un antrenament. Au în plan să boicoteze meciul de vineri cu Dinamo de la București! Situația este una scăpată de sub control, iar noi nu mai vrem să auzim nonstop de promisiunile neonorate ale conducerii”, a spus un fotbalist de la Gaz Metan pentru sursa citată. Să vedem ce va fi vineri!

Citește și:

EXCLUSIV Hai că au prins-o! Cum se amuză ”câinii” de rivalii din play-out

-->
Previous Ca și plecat, un jucător anunță: ”Sunt foarte mulțumit și aș vrea să rămân”
Next EXCLUSIV Hai că au prins-o! Cum se amuză ”câinii” de rivalii din play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *