Adevăr sau minciună? Ce spun rivalii despre situația de la Dinamo


Dinamoviștii se antrenează în această perioadă la Săftica, după o serie neagră de 5 meciuri consecutive în care au obținut doar un punct. Roș-albii au ajuns pe locul 12, unul de baraj, până și rivalii le plâng de milă „câinilor”. Mai jenant e că se pronunță o expresie jignitoare pentru istoria clubului atunci când se vorbește de rezultatele echipei.

„Nici chiar eu nu vreau ca Dinamo să retrogradeze. Cu toate că nu le vom ține niciodată pumnii, nu ne dorim să ajungă la retrogradare. Frumusețea unui campionat este acela în care sunt implicate echipe cu suporteri. Uitați-vă ce trist este acest campionat fără Rapid”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

Ce a spus Helmuth Duckadam:

„Nu-mi pare bine că Dinamo se află la retrogradare, de ce să mă dau eu antipatic. Nu-mi pare bine, pentru că este vorba și despre doi colegi pe care i-am avut în acest studio, și pe care-i cunosc și care-mi sunt simpatici, Florin Bratu și Claudiu Niculescu. Nu-i vreau nici în play-off, pentru că mereu vom avea meciuri grele contra lui Dinamo, dar sper să urce in clasament”.

Citește și:

Cum comentează Tamaș situația de la Dinamo

-->
Previous El este văzut ca salvatorul lui Dinamo! O spune chiar viitorul director general
Next Cum comentează Tamaș situația de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *