Adam Nemec, dorit în Germania


Adam Nemec, atacantul care a impresionat în acest sezon la Dinamo, e monitorizat de către Hannover. Slovacul ar vrea să se întoarcă în Germania, mai ales dacă gruparea promovează în prima ligă, scrie gsp.ro.

Adam Nemec a impresionat la primul sezon în tricoul „câinilor”. Atât de mult încât a atras și privirile lui Gigi Becali, care se laudă că va plăti un milion de euro la vară ca să-l aducă la FCSB. Slovacul de 31 de ani n-a mai înscris de 5 meciuri în play-off și ar putea să bifeze ultimele două partide oficiale pentru „câini”.

Atacantul de 1,90 metri este monitorizat de către Hannover 96 (locul 3 în Zweite Bundesliga), care l-ar dori din sezonul viitor lângă Martin Harnik în ofensiva formației ce se luptă să revină în Erste Bundesliga. Acesta este și visul lui Adam, să revină în Germania, acolo unde a mai evoluat.

Atacantul este la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Doar în ediția 2006/2007, când a fost campion al Slovaciei cu Zilina, a înscris mai multe goluri, 13 la număr. Acum, a ajuns la 10 reușite pentru „câini”, exact cât a mai avut la Aue, în 2007/2008, în liga secundă germană.

Citește și:

Brănescu și-a revenit: ”Zâmbesc în iarbă”

Previous Nicolae Badea: "Sunt de acord"
Next Brănescu și-a revenit: ”Zâmbesc în iarbă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *