Adam, ca Gnohere? Unde-l văd plecând dinamoviștii pe Nemec


Așa cum scriam zilele trecute, se creează o întreagă telenovelă în ceea ce privește plecarea lui Adam Nemec de la Dinamo. De când Gigi Becali a anunțat public că îl vrea la FCSB, dinamoviștii se gândesc cum ar putea să facă să nu-l piardă așa cum au făcut-o cu Harlem Gnohere. Și i-au propus un salariu foarte bun pentru nivelul Ligii 1. Ce va alege slovacul? Nimeni nu știe. Dar Miriuță se pare că i-a citit gândurile.

”Cu Nemec nu s-a schimbat nimic.  Dacă va face Nemec ca Gnohere? Nu cred că este cazul și lui Adam, el e sub contract cu noi și trebuie să-și facă treaba cât mai bine. Până acum de când sunt eu aici, a făcut-o.

Nu-i pune nimeni piedică lui Adam. Eu sunt sigur că dacă va veni o ofertă bună sau foarte bună la adresa clubului, nu cred că patronul îi va pune piedică. Are o vârstă și el, poate își dorește să mai câștige niște bani în plus, nu e muritor de foame, dar asta depinde numai și numai de el.

Sincer eu nu cred că se duce la Steaua. Eu îl văd plecând afară. În țările alea îndepărtate, poate ultimul lui contract bun. Poate rămâne la noi, n-avem de unde ști. Eu am mai spus că Adam e cel mai bun atacant din România. Cât timp e la noi eu sunt sigur că-și va face treaba foarte bine.”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

EXCLUSIV Cât se vor mai antrena dinamoviștii prin vecini. Cum arată terenul de la Săftica

-->
Previous EXCLUSIV Cât se vor mai antrena dinamoviștii prin vecini. Cum arată terenul de la Săftica
Next Sergiu Hanca: ”Ne-a adus zâmbetul pe buze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *