Acuze pe față adresate fanilor rivali: ”Au venit să se bată!”. Ce n-a funcționat


-->
Dinamo s-a ales doar cu medaliile de bronz după turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin de la Focșani. A pierdut în semifinale în fața CSA Steaua, după care s-a impus în finala mică în meciul cu CSM Focșani. Înaintea semifinalei a fost un conflict în interiorul Sălii Polivalente, când ultrașii rivalilor au încercat să ajungă la dinamoviști, ca să se răfuiască.

Ovidiu Semen, team managerul ”dulăilor”, a vorbit pentru ProSport și spune că forțele de ordine nu au acționat cum trebuie în această situație: „Din păcate, părerea mea, a fost o proastă organizare la acest Final Four al Cupei României la Focșani. S-au anunțat grupuri de suporteri foarte mari, chiar îmi pun atâtea semne de intrebare cum au putut să cumpere atâtea bilete suporterii steliști, 300 de bilete. Ai noștri au cumpărat 100 de bilete, le-am și declarat la Jandarmerie.

Suporterii steliști au venit special să se bată. Va dați seama, de la 16:50 la 17:30 mai erau 40 de minute. În 40 de minute să bagi 1.000 de persoane, să faci controlul? Era aproape imposibil. Am și spus jandarmilor și șefului de dispozitiv că eu nu văd că e ceva bine organizat. Le-am spus că ei au experiență la ei, pe plan local, nu știu ce înseamnă două grupuri de suporteri”.

Citește și:

Montini, new look! Să-i fie de bine. Italianul are un obiectiv IMPORTANT

 

Previous Confruntarea anului: Dinu, Lucescu împotriva rivalilor de la Steaua. De ce nu apare Rednic și replica ”Puriului”
Next Montini, new look! Să-i fie de bine. Italianul are un obiectiv IMPORTANT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *