Acuze incredibile: „Oare de ce?”


Ionel Augustin, antrenorul secund al lui Dinamo, a lansat acuzații grave adresa lui Cosmin Matei, dar și a altor jucători de la Dinamo, care au îngropat echipa și au dus-o în Liga 2.

Ionel Augustin nu îi uită pe jucătorii care au dus-o pe Dinamo în Liga 2 la barajul cu Universitatea Cluj și pe care toată lumea i-a acuzat de lipsă de valoare. Însă majoritatea și-au găsit contracte foarte bune după plecarea de la Dinamo.

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi. Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, se întreabă retoric antrenorul lui Dinamo, într-o intervenție în exclusivitate pentru FANATIK.

Antrenorul secund al lui Dinamo a dezvăluit că „alb-roșii” ar putea juca în Ștefan cel Mare încă trei-patru luni de zile: „Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo și vreau să îi mulțumim pe această cale domnului președinte Ionuț Popa. Din informațiile pe care le avem, cred vom putea juca în Ștefan cel Mare până în septembrie-octombrie, chiar noiembrie, dacă demolarea va începe pe la finalul anului sau din primăvară”.

Niciun jucător la echipa lui Badea

Andrei Cristea, noul antrenor al echipei Dinamo din Liga 4, deținută de Nicolae Badea, a declarat că s-au purtat discuții pentru mai mulți jucători, însă Ionel Augustin nu crede într-o astfel de variantă: „Nu se pune problema sub nicio formă ca vreun jucător din actualul lot să meargă la echipa din liga patra a lui Nicolae Badea. Îi doresc baftă lui Andrei Cristea, e bine că a luat-o de jos, dar nu se pune problema decât dacă dăm noi faliment. Și nici așa! Nu cred că vor merge copiii ăștia la liga a patra”.

Ionel Augustin regretă plecarea lui Florin Răducioiu de la Dinamo, anunțată de FANATIK încă din luna mai: „Îmi pare rău că a plecat Florin Răducioiu pentru că este un fost jucător emblematic al lui Dinamo. Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu aș vrea să comentez foarte mult. Știu că l-a sunat domnul Zăvăleanu, apoi nu a mai vrut el să rămână. E o pierdere pentru Dinamo în orice caz”.

Dinamo va începe campionatul din Liga 2 pe 6 august, iar pe banca echipei vor sta cu siguranță Iulian Mihăescu și Ionel Augustin: „Eu și Iulian Mihăescu rămânem în continuare să pregătim echipa, însă cred că e nevoie să vină un antrenor.

Avem condiții bune de antrenament și sperăm să se rezolve o parte din probleme. Sunt răutăți ce apare în presă, că nu avem nici apă. Suntem nemulțumiți și de anumiți jucători și e posibil care o parte dintre cei să plece sau să nu mai intre în calcule”.

Citește și:

Daniela Gyorfi: ”Sper să nu-mi calce pe urme. Ea învață coreeană”

Previous Detalii importante despre posibili investitori
Next Horșia și Marc aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *