Acuze incredibile la Liga 2: „Au distrus”


Astăzi s-a aflat și cea de-a doua echipă care a promovat în Liga 1, iar aceea este FC Hermannstadt. Așadar, Dinamo o va întâlni pe Universitatea Cluj la baraj, mâine urmând a se afla unde se va juca prima manșă.

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a reacţionat la finalul ultimei etape din play-off-ul Ligii 2 şi a făcut o serie de dezvăluiri despre U Cluj.

Unirea Slobozia a remizat cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, Concordia Chiajna a câştigat cu U Cluj, scor 1-0, iar FC Hermannstadt şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Jocuri de culise în Liga 2? Un antrenor aruncă bomba: ”Unii, şi mă refer la U Cluj, au distrus acest campionat”

La finalul partidelor, Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a afirmat că a fost un campionat palpitant pentru el şi echipa sa.

Fostul internaţional a reuşit o performanţă uriaşă pentru fotbalul ialomiţean, anume să califice formaţia din Slobozia, în mod surprinzător, în faza de play-off, acolo unde a încheiat pe locul şase, cu 41 de puncte.

Totuşi, Mihalcea a trimis ”săgeţi” către U Cluj, despre care lasă de înţeles că i-ar fi dat meciul Concordiei Chiajna, pentru ca cele două formaţii să ia parte împreună la barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

„Când toată lumea credea că Petrolul vine şi ne dă meciul, în altă parte unii, care statistic au jucat în deplasare extrem de bine şi mă refer la U Cluj, practic au distrus acest campionat.

Eu nu sunt un antrenor care să-mi dau pantalonii jos, alţii da şi au tras puţin. Nu mă dau din faţa nimănui şi demonstrez prin ce fac că am coloană vertebrală”, a declarat Mihalcea, după meci.

Fost jucător la Dinamo, Adrian Mihalcea a vorbit despre barajul pe care urmează să-l joace formaţia din Ştefan cel Mare pentru a se menţine în prima divizie: ”Dinamo va rămâne în Liga 1, are unica şansă”, a declarat acesta conform Orange Sport.

Citește și:

Țiriac despre Il Luce: ”Nu se gândește la pauză?!”

Previous O nouă performanță extraordinară la handbal
Next Erik Lincar e încrezător înaintea barajului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *