Acuze INCREDIBILE la adresa lui Dinamo


Dinamoviștii sunt pe un trend ascendent și deja a început să fie atacați fără motiv. Deși s-a dovedit că Sebastian Colțescu a acordat corect penalty sâmbătă seara, directorul sportiv al lui Sepsi, Janos Bokor, spune că Dinamo e ajutată de arbitri să intre în play-off.

”Toți simțim. Nu pot dovedi. Când l-am ales pe Neagoe antrenor, am ales pe cineva care vine din partea de jos a țării. Fiind vorba despre un club mic, dacă nu aveam un antrenor cu c***e, ne era foarte greu să ne menținem. Știam că e un Pițurcă în miniatură. Are foarte mulți prieteni și primește informații. Iar aceste informații vin de undeva. Eram și eu curios pe cine ne trimite arbitru cu Dinamo. Din 30 de tușieri posibili, au fost doi din București. Știam că Sebastian Colțescu la prima suflare de vânt va da penalty. Pentru noi „X-ul” era bun.

De când am intrat în vacanță, stau toată ziua pe Digi la emisiuni. Nu există zi să nu se vorbească de Dinamo și de ce nu e în play-off, ce să mai facem? Aveam 11 puncte în plus, dar nimeni nu se gândea la noi. « Băi, săracii ăia ce fac în depresiune? Mai trăiesc? Hai să-i sunăm și pe ei! ». Dinamo e împinsă din toate părțile spre play-off.

Să ne gândim. Când sunt din București și vreau să mă antrenez, unde mă duc? Pe Ștefan cel Mare. Cu cine mă văd acolo? Vă salut, domnule Mircea! Vă salut, domnule Bălănescu! Ce mai faceți? Cum să mai arbitrez eu corect când mă văd cu ei peste tot prin București. Noi nu participăm la orgii. Dacă murim, o vom face curați!

Citește și:

S-A AFLAT De ce a avut loc întâlnirea Lucescu, Andone, Lupescu

-->
Previous Cum este descris cel mai nou transfer al lui Dinamo: ”Asta face”
Next S-A AFLAT De ce a avut loc întâlnirea Lucescu, Andone, Lupescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *