Acuze incredibile la adresa lui Burleanu


Decebal Rădulescu susține că președintele FRF Răzvan Burleanu va anunța, în cadrul unei conferințe de presă, construcția a 200 de terenuri de sport în toată țara, făcute de Compania Națională de Investiții, pe care el ar urma să le repartizeze în funcție de propriile criterii.

Prezent în studioul ProSport Live, jurnalistul a spus că acestea vor fi repartizate în țară în funcție de dorințele șefului Federației Române de Fotbal.

Decebal Rădulescu: „Asta e mită electorală”

„Uite, știu acum că președintele Burleanu va face o conferință în care va anunța că va construi 200 de terenuri de sport la țară. Vă dați seama ce înseamnă asta?! Asta e mită electorală!

A fost președintele CNI aici (n.r. Adrian Cefălan în platoul ProSport Live). Asta e șpagă electorală. Burleanu va împărți pe banii CNI-ului. Nea cutare, ne-ai votat, ia de aici. Fă un islaz, ceva”, a spus Decebal Rădulescu în cadrul emisiunii ProSport Live.

Niciuna dintre bazele sportive care vor fi construite de CNI nu va fi ridicată în București, din cauza faptului că nu s-a găsit spațiul necesar.

Citește și:

Super Video Mouratoglou, obligat de Simona Halep

-->
Previous Programul DDB a virat o nouă sumă de bani
Next Revenire importantă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.