Acuze incredibile aduse lui Mihai Eșanu


Constantin Anghelache, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a lansat o ipoteză șocantă cu privire la rușinoasa retrogradare a grupării „alb-roșie” în Liga 2.

Acesta a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre retrogradarea lui Dinamo. El lansează acuzații dure, nesfiindu-se să ia în calcul chiar ipoteza unui non-combat din partea unor jucători.

„Iată o situație în care cred acum, că retrogradarea lui Dinamo, pe care eu m-am bazat și am spus că poate rămâne doar printr-un miracol în Liga 1, a fost gândită și lucrată de cei de pe acolo în acest sens”.

Plecarea rapidă a lui Dusan Uhrin din România, la doar 24 de ore după pierderea barajului, l-a pus de asemenea pe gânduri pe fostul președinte al lui Dinamo: „S-a dorit și s-a văzut foarte clar! Un antrenor care a plecat repede, ca să nu fie întrebat”.

Acuze grave pentru Eșanu

În opinia sa, portarul Mihai Eșanu a făcut niște erori care ridică mari semne de întrebare: „Păi, în momentul în care un portar îți face asta la Cluj, la 0-0, când controlai jocul și iese ca un nebun, nu, ca un portar, ce poți să crezi? Asta a fost o fază în care s-a dus direct să iasă din joc! Am fost toată viața în fotbal și vă spun! Când un portar vinde meciul, o face în primele 15 minute, ca echipa adversă să conducă. Așa a făcut în ambele partide și apoi a apărat foarte bine!

Putea să ia și roșu la Cluj dacă nu era gol. Am spus că am văzut un mod de apărare de portar demențial cu golurile luate la Cluj și la București și s-a interpretat că i-am zis eu lui Eșanu că e dement! Doamne ferește! Cum să mă refer la persoană? Doar că nu am înțeles nimic de acea problemă. Cum a putut să facă cele două erori incalificabile?

La București, să vă uitați de o sută de ori la faza la care a luat gol. La o distanță de vreo 30 de metri în unghi, ești ieșit puțin din poartă și în loc să te dai 2 metri înapoi, te mai dai doi înainte?! Păi ce judecată e asta? Să intre mingea în poartă! Eu pun problema matematic. Așa am analizat eu. Dar poate să fie o întâmplare.

O atitudine atât de ciudată ca a lui Iuliu Mureșan eu nu am întâlnit. Toate acestea mă fac să cred că se știa și se anticipa că echipa va retrograda”, a declarat fostul mare conducător al lui Dinamo pentru site-ul nostru.

Citește și:

MM Stoica, despre tricolori: ”Rar mi-a fost dat să văd”

Previous Mișcări de trupe la Dinamo: „Mă voi ocupa”
Next Răzvan Grădinaru îi urmează calea lui Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *