ACUZE GRAVE: ”Jaf armat”. Pleacă cel mai vechi om de la echipă?


Cad capete la Dinamo după cel mai recent scandal dintre Florin Prunea și Mircea Rednic. După ce fostul antrenor a spus că l-a sunat pe Liviu Bătineanu la 1 noaptea să-l întrebe de starea lui Neagoe, este foarte posibil ca doctorul ”câinilor” să fie dat afară zilele următoare de la echipă, fiind acuzat că el era cel care-l informa pe Rednic despre ce se întâmplă în bucătăria echipei.

”Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!

Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao, şi au încercat şi cu Montini acum. Vă aduceți aminte de celebrul caz cu Lobonț, în care se auzea că jucătorii au luat bani de la CFR Cluj? Rednic a luat cei mai mulți bani atunci, și de la morți, și de la vii! Rednic nu mai era antrenor, trecuse în partea cealaltă. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!

Lui Neagoe nu-i face plăcere când îi pronunță numele lui Rednic. Voi avea o discuție și cu doctorul echipei (n.r. Liviu Bătineanu), nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 1 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi.

Citește și:

Mesajul lui Dumitru Dragomir pentru Eugen Neagoe

Previous ULTIMA ORĂ Mircea Rednic iese la atac după acuzele lui Prunea: ”Asta făceam”
Next Mircea Rednic, replică foarte DURĂ pentru Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *