Acuze dure și amenințări după meciul cu Chindia


Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0. La finalul partidei, Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat dur, prin care acuză un om din anturajul clubului că le-a transmis echipa de start celor de la Chindia cu mult înainte de începerea meciului.

Mircea Rednic a jucat cu multe surprize în primul „11”. Printre jucătorii intrați în echipa de start s-au numărat Antonio Bordușanu, Cătălin Carp, Tomas Vestenicky și Petar Gluhakovic.

Alb-roșii au reușit să se impună, dar suporterii acuză că echipa folosită de Mircea Rednic a fost știută de omologul său, Emil Săndoi cu 7 ore înaintea meciului. Fanii au amenințat persoana respectivă.

„Am jucat împotriva unui teren greu și împotriva unui adversar care știa primul «11» al lui Dinamo cu 7 ore înainte de meci! Vom pune mâna și pe sifonul jegos care se învârte pe lângă echipă și-l sapă la greu pe antrenor”, a fost postarea PCH.

PENTRU EI

Sunt 4 grade pe Stadionul Dinamo. În clasament e și mai frig. Luni seară, aproape de ora 22:00. Plouă ca-n Bacovia. DAR EL E ACOLO.
Strigă, se bucură, bate din palme cât pentru toți dinamoviștii care au rămas în fața televizoarelor.
Cei mari se pot îndoi de Dinamo și de șansa salvării. Cei mari pot spune ”Gata, retrogradăm, ne îndreptăm spre B.” DAR EL E ACOLO și crede într-un Dinamo care nu se predă niciodată, UN DINAMO CARE TREBUIE SUSȚINUT PÂNĂ LA CAPĂT.

PENTRU EI trebuie să credem și noi și să dăm totul pentru Dinamo.

Da, am avut șansă. Dar băieții noștri au arătat ce înseamnă un meci în care jucăm CU TOATĂ INIMA.
Răuță este căzut la pământ. Nu e un jucător care să se prefacă sau care să tragă de timp. Adversarii nu dau mingea afară. O lipsă de sportivitate care șterge toate meritele celor de la Chindia, adunate în 95 de minute în care au avut ocazii mari.

Da, a fost penalty. Văzut și dictat mai mult de comentatorul Angheluță de la digisport, același care la sfârșitul primei reprize, la un offside inexistent a exclamat ”N-a fost offside, dar nu contează deloc”, deși Bordujanu ar fi rămas în poziție de gol.

Offside-ul a fost semnalizat total eronat de același asistent ”Ochi de Șoim” care a văzut asemeni VAR-ului infracțiunea de la penalty.

Am jucat împotriva unui teren greu și împotriva unui adversar care știa primul 11 al lui Dinamo cu 7 ore înainte de meci! Vom pune mâna și pe sifonul jegos care se învârte pe lângă echipă și-l sapă la greu pe antrenor.

Să ne reamintim că ”În viața asta mai avem ceva de făcut”
Să nu uităm cum în ultimii ani am salvat Dinamo prin www.programddb.ro
Să nu uităm și să nu ne oprim!
Le mulțumim tuturor celor 15.000 de membri DDB care au crezut în Dinamo și au continuat să cotizeze an de an.
Atunci când biletele s-au vându mai greu, singura sursă de venituri au fost cotizațiile din DDB.

Haideți să intrăm tare și în biletele pentru meciul de joi cu Mioveni:
https://www.bilete.ro/…/sustine-programul-ddb-in-deplasare…/ ”, se arată în postarea suporterilor.

Citește și:

Sărbătoare în vestiarul lui Dinamo

-->
Previous OFICIAL. Cine pleacă de la Dinamo
Next Sărbătoare în vestiarul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *