Acuze dure: „De ce nu putem scăpa de ei?”


După cele 4 înfrângeri la rând, toate umilitoare, fanii lui Dinamo îi cereau pe Mureșan și Stoican afară. Au urmat 3 partide fără eșec, perioadă în care echipa a acumulat 5 puncte, având un joc pe alocuri solid și dădător de speranțe. Au fost momente de acalmie ale suporterilor.

Apoi, câinii au pierdut din nou, cu Sepsi și CFR, iar fanii au revenit la aceleași sentimente. Acelea de a fi demis Stoican și de a fi adus un antrenor cu experiență.

DDB Italia, o grupare importantă a programului DDB, a emis un comunicat în care își arată nemulțumirea față de situația de la Dinamo, și în special de Steliano Filip.

„DE CE NU PUTEM SCĂPA DE EI

Jucătorul care l-a adus pe Stoican la Dinamo a rezolvat meciul. La fel cum a făcut în meciul tur cu FCSB. Și atunci, până la eliminarea lui Stelu, meciul era echilibrat, dar jucătorul nostru, plătit cu 9.000€ pe lună, l-a înjurat pe Istvan Kovacs, despre care toată lumea știe că e un arbitru orgolios. La prima abatere, Kovacs l-a eliminat pe Filip și jocul echipei s-a tăiat.

După acel meci, pentru prostia lui Filip a plătit antrenorul. Acum, acest lucru nu este posibil, pentru că Stoican știe că a fost adus la echipă la insistența lui Filip.
Jucătorul era în război cu Rednic și în același timp în tratative cu Stoican. Înțelegeți acum de ce Stoican nu poate fără Filip și nici Filip fără Flavius?

Foarte interesantă afirmația lui Dumitru Dragomir despre jucătorul care schimbă antrenorii la Dinamo: „E nervos! Trebuie dus undeva, la un medic, CEVA CU MANSARDA.”

Flavius Stoican are și el explicațiile lui, cu care deja ne-am obișnuit:
”Nu puteam spera la mai mult din acest joc. Pentru noi de mâine începe un nou campionat”

Asta e o bătaie de joc la adresa suporterilor, la adresa celor care au bătut sute de km ca să fie alături de echipă și au fost tratați de oficialii lui CFR Cluj ca unii care vin să demoleze stadionul.
Asta în baza bunelor relații pe care le are dl Mureșan cu fostul club.

Mulțumim pentru tot ajutorul și pentru acest antrenor care a readus ”veselia” la antrenamente! Atâta veselie că se aude că a sărit la bătaie cu jucătorii.” – se arată în comunicatul DDB Italia

Citește și:

Morar: ”Putem să evităm, asta clar”

Previous Stoican și Mureșan după presupusa bătaie: ”A zis ceva în rusă”
Next Programul din play-out al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *