Acuze din interior! Declarații care incită și care-i implică pe antrenor și jucător


Micorbiștii și specialiștii au apreciat ultimul derby al României, scor 3-3, trecându-se peste greșelile inerente ce-au condus la evoluția de pe tabelă. Cornel Dinu, administrator al clubului Dinamo, a fost critic însă. La Telekom Sport i-a certat pe jucători și pe antrenor, în Gazeta Sporturilor s-a limitat doar la Bratu.

”L-am văzut pe Katsikas la niște antrenamente, cu preparatorul fizic, cu o paletă de ping-pong, cu niște pași de tango… Nu întâmplător apărarea lui Dinamo e vraiște! Așa se apără acum? Sau îi mai văd că se iau în horă, se prind de gât și aleargă cu o minge pe la mijloc, așa arată un antrenament de fotbal? Iar Bratu să nu se exprime în privința ADN-ului lui Dinamo, el are două anotimpuri aici! Nu știe tradiția clubului. Nu mi se pare normal ca Hanca să fie schimbat cu Gomelt. I-a reproșat și că n-a stat la bară la golul din corner. Are oftică pe el, e mai curățel, are sponsori, nevastă, familie”, a spus Dinu.
În schimb, Bratone a explicat de ce l-a schimbat pe Hanca in derby si spune ca nu e doar vina lui pentru golul primit direct din corner: “Nu mai știu contextul, cum am declarat. Hanca nu trebuia să stea lipit de barț, trebuia sa stea la un metru de linia porții. A fost o neatenție, nu pot să spun că e neapărat vina lui. L-am schimbat pentru ca am considerat ca imi trebuia un jucator mai proaspat. Nu am niciun conflict cu el. De cand am venit eu, el a inceput sa joace”.

Citește și:

Pițurcă apreciază Dinamo și-l umilește pe Becali!

-->
Previous Rivaldinho i-a găsit o poreclă năstrușnică lui Mihai Popescu! Veste importantă pentru fundaș și dinspre națională
Next Pițurcă apreciază Dinamo și-l umilește pe Becali!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *