--> -->

Acuzații incredibile la adresa lui Zăvăleanu


-->
Suporterii lui Gaz Metan Mediaș au lansat niște acuzații grave la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, înainte de întâlnirea din Liga 1.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București se va disputa vineri, 22 aprilie, de la ora 20:00, în cadrul etapei a șasea din play-out-ul Ligii 1.

Suporterii lui Gaz Metan îl acuză pe Răzvan Zăvăleanu că a încasat bani în plus duoă ce s-a ocupat de cazul insolvenței clubului din Mediaș.

„Robert (n.r. Răzvan) Zăvăleanu, administratorul judiciar care s-a ocupat de cazul insolvenţei al clubului Gaz Metan, a fost somat în 2020 de către tribunalul Sibiu să achite formaţiei medieşene suma de 1.375.992,66 lei, bani încasaţi în plus fără justă cauză. Însă, această sumă, care ar însemna aproximativ 400.000 euro, nu a mai ajuns în contul clubului, după ce omul de afaceri s-a înţeles cu Valentin Iordănescu pentru a oferi 4 juniori în schimbul acelor bani. Dovada o punem la comentarii”, se arată pe pagina de Facebook a suporterilor clubului Gaz Metan Mediaș.

Dinu Gheorghe: „Are câștiguri fabuloase”

„Deranjează aceste discuții care apar în presă. Parcă Zăvăleanu e președintele clubului, nu Mureșan! Am înțeles că are câștiguri fabuloase. Dacă jucătorii aduc antrenorul la Dinamo, o să fie perfect. Putem și noi să fim antrenori! Eu spun că lucrurile nu trebuia așa judecate”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Uhrin se teme de meciul cu Gaz Metan
Next Un jucător a cerut să plece de la club

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *