Acuzații grave la adresa lui Tahnoon Nimer


Tahnoon Nimer, omul despre care se vorbește că vrea să cumpere Dinamo, este acuzat de directorul executiv al celor de la Charlton că nu a fost interesat de soarta clubului englez și că nu a investit niciun ban de când a preluat echipa!

Luni, Tahnoon Nimer a trimis o scrisoare incredibil de dăunătoare în numele Panorama Magic General Contracting LLC către membrii echipei de conducere a clubului. În scrisoare, el a făcut acuzații despre mine și conduita mea, pe care avocații mei au respins-o imediat.

Mi-a fost atrasă atenția că a repetat și, într-adevăr, s-a extins asupra falsurilor rău intenționate făcute în scrisoarea inițială. În consecință, mă voi întâlni acum cu avocații mei pentru a discuta o acțiune pentru defăimare. Cu toate acestea, prioritatea mea imediată este să protejez clubul și personalul său de aceste declarații dăunătoare.

De asemenea, în această scrisoare au fost menționate că a numit un director executiv, o acțiune pe care sunt avizați de avocații clubului ar fi în afara parametrilor influenței Panorama. Și mai îngrijorător, scrisoarea a amenințat și membrii echipei de conducere cu acțiuni în justiție dacă nu respectau cerințele sale. Acest lucru este complet inacceptabil și în detrimentul moralului unui personal atât de fidel și dedicat și al bunei desfășurări a clubului de fotbal.

Una dintre afirmațiile din scrisoare era aceea că „contractele dezavantajoase” fuseseră autorizate de mine.

Nu pot decât să concluzionez că acționarul majoritar nu a fost de acord cu decizia mea de a-i oferi lui Lee Bowyer un nou contract în condițiile convenite, întrucât acesta este singurul contract important semnat pe vremea mea ca președinte executiv.

Pentru evitarea îndoielilor, atât Jonathan Heller, cât și eu am trecut testul proprietarilor și directorilor EFL. Cu toate acestea, acționarul majoritar nu a reușit să satisfacă EFL în ceea ce privește sursa fondurilor sale, în ciuda numeroaselor cereri formulate de EFL și a unui număr de termene care au fost ignorate de acesta.

Acest eșec a limitat, evident, capacitatea noastră de a face față în fereastra de transfer, deși am avut legătura strânsă cu EFL și m-am asigurat că sunt conștienți de fiecare tranzacție pe care planificam, astfel încât să poată fi sancționate corespunzător. Continuu să fiu în strânsă legătură cu EFL, care sunt, de asemenea, conștienți de disputa dintre mine și acționarul majoritar.

Este un moment crucial al sezonului și ar părea oportun ca toți actorii să își direcționeze eforturile în sprijinul echipei și al clubului. Prin urmare, este dezamăgitor faptul că acționarul majoritar ar trebui să acționeze într-o asemenea manieră și să încerce să achiziționeze Dinamo București, până la punctul în care a postat o poză cu el în România în timpul negocierilor de sâmbătă.

Consiliul și echipa de conducere sunt hotărâți ca Charlton Athletic să fie condus într-o manieră sensibilă, responsabilă și durabilă, dar acest lucru este foarte dificil datorită acțiunilor acționarului majoritar. Până în prezent, nu a fost furnizat niciun ban din fondurile promise.

Consiliul va continua să ia decizii în interesul clubului, al fanilor, al jucătorilor și al personalului său, cu sprijinul complet al echipei dedicate și loiale de conducere.

Așteptăm cu nerăbdare să terminăm cu bine sezonul.

– Matt Southall, director executiv”, este comunicatul celor de la Charlton.

Citește și:

Antrenorul Simonei Halep cere oprirea turneelor de tenis

-->
Previous EXCLUSIV Ciobotariu nu vine. Ultima variantă de antrenor, agreată și de suporteri
Next Reacția lui Prunea după ce a fost fotografiat în treningul lui Poli Iași: ”Chiar atât de tâmpiți?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *