Acuzații GRAVE la adresa lui Cosmin Contra în scandalul convocărilor


Cornel Dinu nu uită și nu iartă. Fostul mare jucător al lui Dinamo nu a ratat ocazia să-l acuze pe Cosmin Contra pentru convocările pe care le-a făcut de curând pentru echipa națională a României.

„Eu mă îndoiesc. Mă îndoiesc de corectitudinea convocărilor. Ianis a avut într-adevăr un anumit bum când s-a întors de la Fiorentina, însă nu a confirmat în majoritatea partidelor. Ideea de a-l aduce pe Hagi la echipa națională mi se pare totuși îndreptățită.

Când a fost la Dinamo, Contra a avut niște achiziții mai mult decât dubioase și care au lăsat foarte multe semne de întrebare. Eu cred că și acum o parte din jucători sunt aduși mai mult pentru a bifa meciuri la echipa națională decât pentru a juca cu un randament care să aducă victorii.

Există această influență a unor impresari. Lucrurile sunt incontestabile din punctul meu de vedere. Sunt și jucători din țară care sunt aduși fără prea multă justificare, dar sunt și jucători din afară cărora li se întreține o anumită cotă, cred eu pentru că au anumiți impresari. Deci declarația lui Gică are un destul de mare sâmbure de adevăr”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

-->
Previous E OFICIAL Ce jucători vor veni la Dinamo în această vară
Next Nu mai fac parte din echipa! Cu cine va juca Bratu diseara

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *