Acuzații grave la adresa FRF și FCSB după decizia de ieri: ”Știam”


Comisia de Disciplină a FRF a decis ieri ca memoriul făcut de Dinamo să fie respins. Ionel Dănciulescu știa că asta va fi deznodământul și face acuzații grave.

”Sesizarea știam că va fi respinsă, cu toate că dreptatea e pe partea noastră. Federația ar fi trebuit să își acopere propria greșeală. Eu aș merge mai departe și cu recursul pe care trebuie să îl urmăm și mai departe la TAS.

A fost o chestie intenționată. Și probabil, din punctul meu de vedere, recursul daca se va judeca rapid din nou vom pierde. Singura noastră șansă va fi să mergem la TAS. Nu pentru a juca finala Cupei României, ci pentru simplul fapt că dacă sunt niște legi trebuie să le respecți.

Taxa (n.r. la TAS) va fi achitată fără doar și poate. Ne vom descurca, așa cum ne-am descurcat până la acest moment. Numai că te numești FCSB nu trebuie să respecți regulile?! Să le respecte toată lumea.

E cu bună știință făcută. Pur și simplu ca să aibă un câștig de cauză, pentru că ei sunt în culpă, e vina FRF, trebuia să se sesizeze. Dacă nu am fi sesizat noi, cu siguranță ar fi fost acoperit tot”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Citește și:

Hotel Iceberg, alegerea perfectă dacă-ți petreci concediul la Balcic

Previous Doi fotbaliști se întorc să salveze Dinamo
Next OFICIAL 10 jucători de la Dinamo au coronavirus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *