Acuzații grave la adresa conducerii lui Dinamo: ”Fiscul, ce faceți?”


-->

Dragoș Adrian Sterpu, fostul președinte al DDB Spania, face acuzații foarte grave la adresa unui lider DDB de la București, dar și a celor care conduc Dinamo în momentul de față.

”Cine stinge ultimul lumina?

O întrebare tare grea…din păcate, numele celui care o va face nu are nimic de-a face cu Dinamo…niște neica nimeni…niște impostori..

Bucurică?….tot se laudă că iubește Dinamo…alo???? Fiscul??? Ce faceți?…. Mureșan…un mincinos notoriu. Zăvăleanu…pfff..omul care pe unde a trecut a distrus tot…omul care conduce ceva și ne spune că nu știe ce fac subalternii lui.

Cine sunt acești trei oameni…îi cunoaște cineva? Cine sunt și cum au ajuns să conducă Dinamo? Cui am dat clubul ăsta gratis? Este incredibil cine se joacă cu istoria lui Dinamo… Bucurică, Mureșan și Zăvăleanu….se întorce în mormânt Dumitrache, Piți Varga…Cătălin Hîldan. Și lista din păcate este lungă.

PS: Pentru cei care anchetează fraudele fiscale…știu că aveți pe rol un dosar…dar ar fi bine să-l faceți public cât mai repede…să vedem și noi cum te muți din Pantelimon în Primăverii fără să ai niciun venit legal…”, a scris Dragoș Adrian Sterpu pe facebook după CFR Cluj-Dinamo, 4-1.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad: ”Nu-i războiul nostru”

Previous Flavius Stoican: ”Noi trebuie să învățăm ceva”
Next Dănciulescu îl contrazice pe Flavius Stoican

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *