ACUZAȚII GRAVE Ce s-ar fi întâmplat la transferul lui May Mahlangu la Ludogorets


May Mahlangu a fost transferat în luna august a acestui an la Ludogorets Razgrad iar suma oficială de transfer a fost 500.000 de euro. Jucătorul a fost și el mulțumit. Câștigă de trei ori mai mult decât la Dinamo, 30.000 de euro pe lună, și îi expiră contractul în iunie 2021. Doar că cei de la Fanatik.ro scriu că 10% din suma de transfer a sud-africanului, 50.000 de euro, nu ar fi intrat în conturile echipei din Ștefan cel Mare.

„Au fost ceva lucruri dubioase la transferul lui May la Ludogoreț. Era un jucător care recupera foarte mult, un jucător util nouă. Sunt anumite discuţii care au ieşit pe marginea transferului. Dacă săpaţi mai adânc o să aflaţi mai multe şi o să vedeţi cine a fost implicat pe acolo. O să aveţi o surpriză şi mai mare. Mie nu-mi place patriotismul ăsta umflat al unora, care se dau mari dinamoviști în declarații, dar de fapt se gândesc doar la propriul buzunar”, a declarat Vaișcovici la Prosport Live.

Iar cei de la fanatik.ro au scris că acest transfer a fost făcut prin intermediul lui Giovanni Becali, și din partea lui Dinamo a semnat Bogdan Bălănescu. Tot ei scriu că ulterior Giovanni i-ar fi premiat pe Bogdan Bălănescu, scouterul Marius Iorga și posibil și fostul director general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Ce așteptări are Clau-gol de la primul meci ca antrenor în Ștefan cel Mare

-->
Previous Țeapă oferită de Ana Maria Prodan. Cum l-a păcălit pe Negoiță
Next OFICIAL Ce spune Claudiu Niculescu despre proiectul New Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *