Acuzații grave: ”Au fost cămătari la club”


Lotul lui Dinamo trebuie să se reunească pe 17 iunie la Săftica, dar în continuare este nebunie la club. Claudiu Vaișcovici face și el niște afirmații destul de grave.

”Nu știu ce vinde, poate mare parte din datorii? Vinde procentele din club…și apoi să-și facă el datorii (n.r. – Mircea Rednic). Dar, Rednic vrea să comande el! Să nu fie toată chestia asta un foc de paie ca să domolească agitația de la echipă legată de suporteri.

Domnul Nicolae Badea și cu Cristi Borcea au lăsat clubul în râpă. Au dar contracte de 10.000-15.000 de euro pe lună și nu au plătit nicio datorie la stat. De aia au vândut! Au fost cămătari la club, au dat împrumut și au luat dublu. Echipa atunci se bătea la titlu, erau contracte bune, dau nu au plătit datoriile la stat și când au obligați să facă asta, l-au găsit pe Negoiță. I-au vândut-o repede, iar el și-a furat-o. Dinamo e o cămașă prea mare pentru el și când a văzut datoriile… A plătit o mare parte, dar nu a mai pus bani și pentru echipă.

S-a văzut că-n fiecare an e alt proiect, ne-am dus de râpă. Bani nu a băgat Negoiță, au venit din sponsori, din drepturile tv. În rest, a zis: Asta e bugetul, descurcați-vă. Și a lăsat niște agiamii să se ocupe de transferuri și toate”, a declarat Claudiu Vaișcovici la Prosport Live.

-->
Previous VARIANTĂ IPOTETICĂ Cum ar putea să preia Rednic pe Dinamo
Next Veste BUNĂ legată de stadion. ”Și-a dat acordul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *