ACUZAȚII GRAVE 50.000 de euro dispăruți din club. Bălănescu ar fi semnat


Actuala conducere a lui Dinamo este acuzată de suporteri că mai nou toate transferurile sunt făcute prin intermediul lui Ioan Becali, ultimul caz fiind Alexandru Răuță de la Voluntari.

Nu este prima dată când agentul se implică recent la Dinamo. El l-a adus și pe Claudiu Niculescu în toamnă, dar a intermediat și transferul unui fotbalist care a slăbit astă-vară echipa după începerea sezonului. Claudiu Vaișcovici făcea însă niște acuzații foarte grave în urmă cu un an, când May Mahlangu a plecat în luna august la Ludogorets Razgrad, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

”Au fost ceva lucruri dubioase la transferul lui May la Ludogorets. Era un jucător care recupera foarte mult, un jucător util nouă. Sunt anumite discuții care au ieșit pe marginea transferului. Dacă săpați mai adânc o să aflați mai multe și o să vedeți cine a fost implicat pe acolo. O să aveți o surpriză și mai mare. Mie nu-mi place patriotismul ăsta umflat al unora, care se dau mari dinamoviști în declarații, dar de fapt se gândesc doar la propriul buzunar”, a spus Vaișcovici atunci.

Fanatik.ro a ”săpat” atunci și a aflat că alături de jucător la Razgrad au mers Ioan Becali și Bogdan Bălănescu, secretarul general al clubului. De asemenea, s-a scris la vremea respectivă că din suma de 500.000 de euro, 10% nu ar fi intrat în conturile lui Dinamo. Iar printre cei premiați ar fi fost Bălănescu și Marius Iorga șeful scouterilor echipei din Ștefan cel Mare. Adică chiar oamenii care au contribuit la îndepărtarea lui Mircea Rednic din funcția de antrenor.

Citește și:

Răzvan Lucescu, moment memorabil în 77 pe Ștefan cel Mare: ”Aveam un steag al lui Dinamo”

-->
Previous Giani Kiriță e sincer: ”Aici e durerea” Ce-i reproșează lui Negoiță
Next A semnat cu Dinamo și anunță: ”Sunt dinamovist de mic”. Și totuși apreciază FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *