--> -->

ACUZAȚII ”Colcăială” la CS Dinamo. Sume uriașe și situații incredibile pentru ”arendașii” stadionului


-->
Zilele acestea se discută despre proiecte, mai mult sau mai puțin fantasmagorice. Horia Sabo a lăsat să se înțeleagă, iar după aceeea a mai ”coafat” puțin afirmațiile, că ar vrea să vină să investească la Dinamo. După tot circul care a fost la Poli Iași în ultimele 9 luni, el ar lipsi din Ștefan cel Mare!

Apoi, eterna problemă a stadionului. Care scoate la iveală niște suspiciuni, momentan, de mari delapidări, falsuri, urmărirea intereselor personale. Într-o anchetă elaborată a Gazetei Sporturilor, ofițeri din MAI susțin că ministrul Carmen e principalul vinovat pentru situația în care a ajuns CS Dinamo! Cadrele MAI au deconspirat felul în care tripleta George Cosac (președinte) – Marian Ștefan (vicepreședinte) – Ciprian Stoica (juridic) gestionează suspect conducerea clubul, deși există numeroase rapoarte ajunse la ministrul de interne Carmen Dan despre ilegalitățile stridente de la CS Dinamo.

„Principalul responsabil pentru colcăiala de la Dinamo este, în ultimii doi ani, chiar ministrul Carmen Dan! Așa cum pe zona militară a introdus sistemul de epurări ale persoanelor incomode de la vârf prin înlăturarea lor folosind stratagema ridicării accesului la informații clasificate, tot așa la Dinamo s-a ocupat să fie înlăturați total oamenii care începuseră să facă ordine. A dat practic un semnal de încurajare a haosului și a unui grup de potențiali infractori”, afirmă sursele GSP.

Și e loc de prăduială: 16.800.000 de euro a fost bugetul CS Dinamo pe 2017 și 2018, potrivit unor date oficiale oferite de club pentru portalul puterea.ro! Cadrele vechi de la club le-au ”dat în primire” pe cele de acum, interesant e un detaliu. ”Sunt mari dureri de cap cu Fundația Dinamo. Acolo intră bani de la diverși sponsori, Marian Ștefan e omul delegat de obicei să-i scoată, după care se pierde total firul sumelor, manipulate doar cash. Nu mai știe nimeni unde, cum și ce se mai petrece cu banii.

Semnele de întrebare mai apar și pe alte segmente, conform sursei citate:

1. ”Baza fotbalului de la Săftica stă pe o bucată de vreo 800 metri pătrați care aparține CS, e o zonă fără acces la stradă și nimeni n-a făcut vreun demers pentru drum de servitute prin terenul de la FC. Acolo sunt și niște clădiri ale CS lăsate de izbeliște, pentru că, în mod inacceptabil, nimeni nu s-a mai interesat de ele”

2. ”În club există un domn pe nume Marius Cilibiu, împotriva căruia s-a întocmit o plângere penală pentru niște combinații făcute cu produsele de la Selgros în baza unui contract cu CS Dinamo. În ciuda acestui aspect, Cosac n-a avut nimic împotrivă la reîntoarcerea lui în club, pe același post, după ce s-a prezentat la un concurs cu un singur candidat”

3. ”Tot stadionul Dinamo colcăie de panouri publicitare, altele decât cele instalate ocazional la meciuri, de pe urma cărora CS nu încasează niciun ban”

4. ”Implicat în toate achizițiile dubioase din ultimii ani din Dinamo, colonelul Mihai Badea a fost promovat director general administrativ la serviciul secret al ministerului, într-un gest parcă de sfidare a tot ceea ce se petrece în culisele clubului”.

Citește și:

Cristi Borcea a aflat decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5. Ce i s-a transmis

-->
Previous Mircea Rednic comentează declarația lui Răzvan Lucescu despre Dinamo
Next Cristi Borcea a aflat decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5. Ce i s-a transmis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.