Acuzat de blat, Flavius Stoican îi răspunde lui Prunea


Florin Prunea (53 de ani), fost președinte la Dinamo și la CSMS Iași, a reaprins securea războiului cu Flavius Stoican (45 de ani), lăsând de înțeles că antrenorul i-ar fi propus lui Gigi Becali în 2018, atunci când era antrenor în Copou, să „trântească” meciul cu FCSB.

Flavius Stoican a oferit o reacție vizavi de declarațiile lui Florin Prunea, după antrenamentul din această seară, ultimul înaintea confruntării cu CS Universitatea Craiova.

Tehnicianul s-a declarat consternat de afirmațiile fostului oficial și a ținut să transmită un mesaj scurt, prin intermediul GSP.ro: „Sunt antrenorul lui Dinamo și-mi consum toate energiile posibile pentru salvarea de la retrogradare a celui mai mare brand din istoria sportului românesc! Restul – acuzații, invenții, calomnii și cancanuri – nu face parte din sistemul meu de valori. Punct”.

Ce a declarat Prunea

„Referitor la Stoican… a fost antrenor la Poli Iași, unde am stat președinte 5 ani și jumătate. Vă aduceți aminte când Gigi Becali a spus că «de la Iași mi s-a cerut o sumă de bani să iau campionatul, și n-am vrut?» Cine era antrenor la Poli Iași atunci? De ce Eugen Trică nu mai este antrenorul secund al lui Stoican, și nici măcar prieten?

Există un dosar pe rol la Iași vizavi de chestia asta, un meci Poli Iași – FCSB 1-0, gol Andrei Cristea. De ce, după aceea, Stoican cu Trică n-au mai avut treabă? Bine, Trică n-a avut nicio vină.

Asta spun, nu e în regulă. Apoi te duci și stai 3 etape la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Ia întrebați-l pe domnul Sarcină cum Viitorul Pandurii a pierdut copiii ăia, jucătorii, gratis! Ia să vedeți pe la ce echipe au ajuns”, a spus Prunea la emisiunea „Stop pe Piept”, de pe Național FM.

Citește și:

Dinamo tot n-a scăpat: problemă uriașă pentru Stoican!

Previous Flavius Stoican acuzat de blat
Next Echipele probabile pentru Dinamo-CS Universitatea Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *