Acționarii lui Dinamo, criticați


-->

Dinamo a intrat într-o nouă perioadă după ce Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Nimeni nu știe exact câți bani vor investi la echipă, iar senzația pe care o lasă este că mai degrabă caută oameni potenți financiar care să vină alături de ei să salveze financiar clubul.

Ioan Andone i-a criticat dur pe aceștia pentru că nu se bazează pe gloriile lui Dinamo.

”A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească înainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi, cei care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat. M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin plăteam eu aștia 500.000 de euro.

Nu e o mare sumă ce au dat ei. Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele echipei mai mult decat ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob? Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, a lucrat la UEFA.

Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu. Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea e de 10 ori mai bun decât Voicu și Nicolescu la un loc”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro.

Citește și:

Se scumpesc restaurantele. Reguli schimbate de autorități

Previous Burcă s-a destăinuit: ”De unde?”
Next Verdict la Dinamo. Ce i se pregătește lui Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *