Acord între Negoiță și Diya Shoucair


Ionuț Negoiță. fostul acționar majoritar de la Dinamo, s-a înțeles, în principiu, cu omul de afaceri libanez Diya William Shoucair să-i cedeze terenul pe care îl deține la baza de pregătire de la Săftica în schimbul a un milion de euro. Afacerea mai așteaptă acordul instanței.

Dinamoviștii au revenit în „aripa renovată” a bazei de la Săftica, aparținând fostului patron Ionuț Negoiță, după ce administratorul special Vlad Iacob a negociat cu succes cu reprezentanții omului de afaceri care a condus clubul roș-albilor în perioada 2013-2020.

Totuși, concomitent cu negocierile fără rezultat dintre Dinamo și grupul „One”, Negoiță a continuat tratativele cu Diya William Shoucair, un om de afaceri libanez, a cărui firmă este gard în gard cu baza de la Săftica.

Negoiță și Shoucair au ajuns la consens financiar, sursele GSP susținând că prețul tranzacției ar fi de un milion de euro, doar că terenul pe care Negoiță îl deține acolo, aproximativ 50% din baza de la Săftica, mai trebuie să aștepte până să ajungă în proprietatea libanezului. „Am fixat un acord asupra prețului, avocații se ocupă de detaliile juridice”, a punctat Negoiță deunăzi.

Iată detaliile afacerii:

Shoucair are intenții imobiliare: momentan, s-a interesat doar de baza sportivă. „Nu a întrebat niciun moment și nici nu a adus discuția despre o eventuală investiție la club”, au declarat cei implicați în negocieri.
Dorin Șerdean i-a chestionat pe reprezentanții lui Negoiță vizavi de o eventuală implicare a bazei de la Săftica în tranzacția cu „One”, când s-au purtat negocierile în urmă cu două săptămâni. Nu a mai revenit cu detalii.
Bucata pe care încă o deține Negoiță la Săftica este pusă sub sechestru de DNA într-un dosar ce-l vizează pe fostul patron de club. Tocmai de aceea închiderea afacerii va mai dura o perioadă. „Se va face o evaluare a bazei, apoi este nevoie ca judecătorul să accepte tranzacția. Suma ce rezultă din afacere va fi depusă într-un cont la dispoziția instanței, iar banii rămân blocați până la definitivarea dosarului”, au explicat reprezentanții lui Negoiță.

Citește și:

Rareş Bogdan: ”Să faceţi duş zilnic, să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi”

Previous Când va juca Dinamo următoarele meciuri
Next Vești importante de la președintele DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *