Achiziție importantă la echipă


Conform FANATIK, Claudiu Ciolan, patronul Smile Center și cel care se ocupă de cheltuielile echipei secunde, dorește să achiziționeze autocarul dinamoviștilor de la fostul patron, Ionuț Negoiță.

Considerată o cheltuială prea mare, Răzvan Zăvăleanu a decis ca Dinamo să închirieze un autocar de la firma Tarsim, la un preț mai mic.

“Dacă circulam cu un autocar pe care scria Dinamo, nu înseamnă că Dinamo avea autocar. Acest autocar nu se mai află de mult timp în proprietatea clubului și se plătea o chirie pentru fiecare drum pe care-l făcea.

Pe de altă parte, autocarul respectiv se tot defecta în ultima perioadă, am avut mai multe intervenții financiare pentru a-l repara și, pur și simplu, nu este economic să-l mai folosim”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

Rămâne însă de văzut dacă Ionuț Negoiță va fi dispus să mai scadă din prețul de achiziție. În acte proprietar pe autocar este una dintre firmele omului de afaceri, iar clubul era nevoit să suporte toate costurile legate de întreținere și reparații.

Cristi Borcea este cel care a plătit peste 400.000 de euro pentru autocarul personalizat pe care l-a achiziționat din Germania.

Citește și:

Dinamo, meci amical, cât costă un bilet

Previous Fotbaliștii se plâng de metodele cehului?!
Next Mircea Rednic se operează: „Proteză la șold”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *