Accidentare gravă pentru Andrei Sin. Cum își explică un nou eșec: ”Suporterii ce să facă în afară să ne înjure?”


Andrei Sin a ieșit accidentat în prima repriză de pe teren și a fost înlocuit Laurențiu Corbu, care nu mai jucase un meci oficial de pe 3 aprilie 2019, când a intrat ca mijlocaș dreapta în meciul pe care Saint Mirren l-a jucat cu Celtic, terminat 2-0 pentru campioana Scoției.

hotel iceberg balcic-->

Dusan Uhrin a explicat că Sin a făcut ruptură musculară, iar fundașul dreapta a povestit la finalul meciului ce a simțit.

”La un duel cu un adversar am simțit niște înțepături în mușchi și sper să nu fie ceva grav, să nu fie ruptură musculară. Nu sunt ok, simt încă durere, într-o zi, două, o să fac un control medical și o să văd exact ce este.

Am pregătit jocul bine, ne-am dorit să câștigăm cele trei puncte pentru că aveam mare nevoie de ele, dar iar nu am reușit să practicăm un fotbal bun. Am luat niște goluri ușoare și nu am mai reușit să întoarcem rezultatul.

Știm și noi că suntem pe loc retrogradabil, este rușinos pentru o echipă ca Dinamo să fie aici, sperăm să ieșim din această zonă și să ducem această echipă unde-i este locul.

Suporterii nu mai au răbdare, și noi ne punem în locul lor și vă dați seama că au dreptate, în momentul în care ești pe ultimul loc ce pot să facă în afară să ne înjure?”, a declarat Andrei Sin.

Previous Dusan Uhrin vrea să-i împace pe fani și aduce doi foști jucători cunoscuți
Next Le e frică de suporteri! Ce măsuri ia Prunea după incidentele de la Balotești

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *