Absență importantă pentru Rapid în derby


Marko Dugandzic, vârsta de 29 de ani, cel ce a înscris de 5 ori în acest sezon și a fost titular în toate rundele, a devenit golgheterul echipei Rapid. Cu toate acestea, el a suferit o leziune musculară și s-a antrenat separat de restul echipei în zilele recente, această problemă fiind resimțită și în timpul meciului cu FCU Craiova, meci în care Rapid a câștigat cu scorul de 5-3.

Și în lipsă de alte variante pe acest post, atacantul a fost titular în toate cele 7 partide din SuperLigă și marcase deja 5 goluri (două din penalty).

În ultima rundă, Rapid a jucat chiar în Bănie cu formația lui Adrian Mititelu, obținând prima victorie directă în SuperLigă (5-3). Într-un meci spectaculos, cu multe goluri, în care Dugandzic (din penalty) și Chițu (două reușite din acțiune) și-au continuat duelul din cursa pentru cel mai bun marcator.

Jucătorul giuleștenilor resimțise dureri la picior și la antrenamentele premergătoare meciului, dar și la încălzire, însă Cristiano Bergodi a mers pe mâna lui. A egalat la unu dintr-o lovitură de pedeapsă, apoi a ratat o alta. Iar la pauză a ieșit de pe teren, fiind înlocuit de noul său concurent pe post, kosovarul Albion Rrahmani (22 ani), care și-a trecut în cont două goluri la prima sa apariție în tricoul alb-vișiniu.

Dugandzic a făcut un RMN și are o leziune. Nu e foarte grav, este vorba despre o întindere, dar în ultimele zile nu s-a antrenat alături de coechipieri, ci separat. Nu este apt 100%, astfel că el nu va juca vineri seară împotriva celor de la Dinamo.

„A venit la timp transferul lui Rrahmani, pentru că Marko nu e refăcut complet și am fi avut probleme. Kosovarul s-a adaptat foarte bine, deja unii spun că aduce ca execuții cu Nico, în vremurile lui bune. Nu este vorba numai despre meciul cu FCU Craiova, ci și despre ce reușește să arate și la antrenamente”, spun surse din cadrul clubului, conform GSP.

Citește și:

S-a despărțit de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid: „Asta am vrut”

Previous Un nou imn pentru Dinamo: „Îmi doresc”
Next Dinamo va avea primă specială în derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *