Absență importantă pentru Craiova în meciul cu Dinamo


Elvir Koljic si Andrei Virgil Ivan in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 2 octombrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dinamo se pregătește de duelul din Moldova, cu FC Botoșani. Meciul va fi luni, de la ora 19:55. Ultimul succes al „câinilor” în deplasare cu Botoșani a fost în aprilie 2018, atunci când cu Bratu antrenor, Dinamo câștiga grație golului lui Robert Moldoveanu. De atunci, au urmat numai înfrângeri la zero. Ultimul insucces datează din urmă cu un an, când Dinamo era umilită cu un neverosimil 0-4.

După acest duel, Dinamo se va pregăti de duelul cu CS ”U” Craiova, care va avea loc joi, de la ora 19:55. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a reușit un egal in extremis, dar l-a pierut pe unul dintre jucătorii ei de valoare, Elvir Koljic.

Flavius Stoican la conferința de presă

FRF și LFP anunță că Dinamo nu va mai putea fi salvată prin mărirea numărului de echipe, iar Flavius Stoican nu dorește ca echipa sa să rămână în Liga 1 doar pentru că Academica Clinceni și Gaz Metan se confruntă cu grave probleme financiare. „Bucuria noastră ar fi mult mai mare dacă vom reuși pe teren să ne salvăm, să scoatem puncte, oamenii să fie fericiți, sunt doar vorbe acum”.

Flavius Stoican consideră că Dinamo are în continuare jucători de valoare, iar „câinii” au arătat o altă atitudine de când a venit la echipă

„Cred eu că oamenii au văzut o schimbare de atitudine în rândul jucătorilor, eu îmi doresc să aibă și reușite. Jucătorii mei au calități, trebuie să fie puse în meciurile oficiale, să vedem agresivitate, dornici să facem treabă, să nu văd un jucător care nu aleargă până la epuizare, e momentul să avem și reușite. Trebuie să reușim acest lucru. Întâlnim echipe care au prima șansă, liniște dată de clasament, dar nu le va fi ușor”, a concluzionat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Răzvan Zăvăleanu pune presiune pe jucătorii lui Dinamo

Previous Răzvan Zăvăleanu pune presiune pe jucătorii lui Dinamo
Next Probleme mari de lot pentru Dinamo înaintea meciului cu Botoșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *