Absență importantă la meciul cu Sepsi


Dinamo se află în căutarea primului rezultat pozitiv de când s-a întors în SuperLiga, dar conform informațiilor FANATIK, Ovidiu Burcă nu va putea conta pe marea sa vedetă în meciul cu Sepsi.

Conform informațiilor oferite de FANATIK, la partida Dinamo – Sepsi, Ovidiu Burcă nu va putea beneficia de participarea vedetei echipei, Lamine Ghezali. Fotbalistul francez are probleme medicale și nu a fost inclus în lotul de jucători disponibili pentru meci.

Deși Lamine Ghezali a fost considerat cel mai bun jucător al echipei „câinilor” în sezonul precedent, care a culminat cu promovarea în SuperLiga, prestațiile sale în debutul acestui sezon au fost dezamăgitoare, sub așteptări.

Fostul internațional Dănuț Lupu, intervievat de FANATIK SUPERLIGA, a exprimat opinia că fotbalistul francez este un jucător prea individualist și consideră că acesta are nevoie de multă muncă pentru a se adapta ritmului din SuperLiga și a putea rezista la acest nivel competitiv.

”Un jucător bun, dar care mi-a dat impresia că joacă doar pentru el. Ghezali, ăsta care le-o cam dă la toți printre picioare… Nu are totuși forța necesară să facă o diferență în Liga 1! În liga a doua a făcut-o puțin, dar eu cred că dacă l-au învățat puțin și sunt și jucători cu experiență mult mai mare, îi va fi mult mai greu.

A încercat să i-o dea și lui Bancu printre picioare, dar trebuie să înțeleagă și el că e alt nivel. Sunt alți jucători! Nu neapărat umflat. Un jucător foarte bun pentru liga a doua, dar care mai are foarte multe de făcut pentru Liga 1. E un pic mai circar așa”, a spus legenda lui Dinamo.

Absențe importante și la covăsneni

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu nu se va putea baza la meciul cu Dinamo pe Jonathan Rodriguez, accidentat în partida câștigată de Sepsi, scor 1-0 cu FCU 1948 Craiova. Laszlo Dioszegi a dat detalii despre accidentare la FANATIK SUPERLIGA, iar mijlocașul va sta pe bară aproximativ o lună. De asemenea, Cosmin Matei este suspendat, iar Marius Ștefănescu s-a înțeles cu Rapid și probabil nu va fi în lot.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Echipe probabile+cote la Dinamo-Sepsi
Next 10 jucători au plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *