Absență foarte importantă pentru meciul cu Gaz Metan


Plamen Iliev (29 de ani), goalkeeper-ul bulgar al lui Dinamo, nu va fi pe teren în meciul de vineri seara de la Mediaș. Acesta a acuzat stări febrile și nu va face deplasarea în Ardeal.

Într-o perioadă neagră pentru România, cu peste 15.000 de infectări zilnice. Dinamo nu a raportat până acum vreun caz de COVID la echipă. Testele efectuate înaintea partidei de la Mediaș au ieșit toate negative, însă Plamen Iliev, portarul adus de „câini” în această toamnă, nu va fi pe teren la Mediaș, locul său urmând să fie luat de Mihai Eșanu. Rednic a făcut anunțul în conferința de azi.

„Sunt trei puncte în joc, încercăm să le luăm. Unii care au fost accidentați revin, iar acesta e un lucru bun. În afară de Iliev, toți jucătorii sunt apți. E răcit. Mi-a fost teamă că are COVID, dar nu are. Nu va face deplasarea la Mediaș, are febră mare.

Sunt probleme din cauza noastră, a fost o relaxare totală. Acum începem să ne plâgem de ce se întâmplă. Cât timp nu am antrenat, am fost în Belgia, iar acolo restricțiile s-au menținut. La noi s-a lăsat libertate la mare, la munte, peste tot. Acum ne băgăm pe gât vaccinul. Normal că suntem îngrijorați. Cred că trei sferturi din jucătorii noștri sunt vaccinați”, a declarat Rednic.

Citește și:

VIDEO Angela Merkel recunoaște că UE este la un pas de destrămare: ”Să nu ne păcălim singuri”

Previous Transfer picat în ultimul moment pentru Dinamo
Next Încă un jucător a dat Dinamo în judecată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *