Absență foarte importantă care schimbă echipa pentru meciul decisiv cu Viitorul


Dinamo va fi lipsită de contribuția unui titular important al echipei în perspectiva rundei viitoare, și ea foarte importantă pentru configurația play-off-ului, având în vedere că roș-albii vor întâlni la București pe Viitorul Constanța, echipa ce ocupă acum locul 6 în clasament. Formația lui Gică Hagi este singura din play-off în acest moment care a fost învinsă în tur de către ”câini”. Un om foarte important va lipsi cu siguranță, din cauza cumului de cartonașe galbene.

May Mahlangu a ajuns la cota de 4 avertismente ”colecționate” în această ediție de campionat, astfel că va fi doar spectator cu Viitorul. Sud-africanul a încasat la Botoșani al patrulea ”galben” și, automat, nu va evolua runda viitoare de Liga 1. El mai primise cartonaș cu Juventus (3-0), cu Voluntari (3-1) și cu Craiova (2-2).
În afara lui Mahlangu, fără gol până acum în 14 etape în care a jucat, s-ar putea să lipsească și grecul Giorgos Katsikas. El a primit direct cartonaș roșu la Botoșani, va absenta sigur cu Aerostar Bacău, de văzut dacă va primi una sau două meciuri de suspendare după acel eveniment.

Citește și:

Rivaldinho așteaptă cel mai important dar

-->
Previous Rivaldinho așteaptă cel mai important dar
Next Andone: ”Sunt deja un antrenor bătrân”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *