Abia acum s-a aflat. Motivul pentru care Sorescu e nemulțumit


-->

Dinamo nu mai reușește să bată pe nimeni, iar în vestiar nu e liniște deloc. Deian Sorescu are o nemulțumire legată de faptul că nu s-a transferat în vară și abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care dinamovistul nu a fost lăsat să plece.

”A fost o ofertă foarte bună pentru Sorescu, dar a existat un impediment de natură legală. Nu a fost legat de preț. Dacă exista o posibilitate legală să-l vindem pe Sorescu, l-am fi vândut atunci, pe cel mai mare preț pe care l-am obținut.

Atunci nu aveam o adunare generală a creditorilor și nu aveam o evaluare. Legal, putem vinde doar bunuri perisabile. Iar Sorescu nu e cașcaval, brânză sau mai știu eu ce pentru a-l fi putut vinde.

Astfel, și dacă primeam o ofertă foarte mare trebuia să ne asumăm o responsabilitate foarte mare. Am văzut exemple drastice, ca la U Cluj, unde jucătorii au plecat cu valoare de transfer 0, pentru că echipa nu mai putea plăti salariile, și de acolo au început niște dosare penale. Nu vrem să ajungem într-o asemenea ipostază. Aveam nevoie o adunare generală a creditorilor.

Dacă venea o ofertă de 100.000 de euro pentru Sorescu, exagerez puțin, și aveam adunare generală a creditorilor, iar creditorii spuneau să-l vindem, noi îl vindeam fără probleme”, a spus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.

Dinamo a respins oferta Legiei care oferea 350.000 de euro, a celor de la Gaziantep de 600.000 de euro, dar și pe cea de la FCSB, de 750.000 de euro.

Citește și:

Moaștele Sfântului Nectarie și cele ale sfântului vindecător de coronavirus, la București

Previous Moment extrem de important pentru viitorul clubului
Next Propunere de înlocuire a lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *