--> -->

Abdullah Kigili: ”Asta am devenit pentru Dinamo”


-->

Abdullah Kigili, miliardarul turc care este vicepreședinte la Fenerbahce, a explicat în ce stadiu sunt negocierile cu Dinamo și ce are de gând referitor la parteneriatul cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a dat de înțeles că afaceristul ar putea fi interesat să finanțeze clubului, turcul dezvăluie în premieră ceea ce site-ul nostru v-a informat deja – este vorba doar despre un contract de publicitate prin care firma Kigili, care produce printre altele și costume de bărbați made-to-measure, îi va îmbrăca pe ”câini”.

Dinamo nu avea nevoie neapărat de un astfel de sponsor pentru că în sezonul trecut ei deja au avut multe astfel de costume de la Torry Milano.

”Atragem prin calitatea și prin creșterea obținută. Din moment ce avem o relație bună cu Dinamo și avem cinci magazine în România, am început negocierile pentru un parteneriat vestimentar. Pe scurt, am devenit sponsorul vestimentar de la Dinamo București. Suntem sponsori la nenumărate cluburi de fotbal din lume”, a explicat Abdullah Kigili.

Citește și:

Paul Anton, dorit de o altă echipă din Liga 1: ”Am avut discuții cu el”

Previous Ziua decisivă. Dinamo poate scăpa de spanioli
Next Paul Anton, dorit de o altă echipă din Liga 1: ”Am avut discuții cu el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *