Abdoulaye Ba, convins de un român să vină la Dinamo: ”Voi fi cel mai înalt”


Fundașul central de 29 de ani al lui Dinamo, Andoulaye Ba, originar din Senegal și care are 1,97 m înălțime, a explicat cine l-a convins să vină în România.

”Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a acordat a fost să vin aici la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. Eu de când am venit aici în România mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raț am jucat doi ani de zile. Am mai vorbit și cu Borja Valle care a ajuns la club înaintea mea. Eu când eram tânăr îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe «Mister». Să am ocazia să-l văd a fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui.

De N’Doye am auzit, a jucat cu fratele meu, la fel și de Sougou am auzit. Știu că voi fi cel mai înalt jucător din campionat, ăsta e un avantaj deoarece pot marca cu capu.

„Am un frate care are 2,03 metri, iar tatăl nostru ne sfătuia să ne apucăm de baschet. Eu am încercat, dar după am ales să merg la fotbal. Spania mi se pare cel mai bun campionat din lume, are în fiecare an multe echipe în Champions League.

Îmi place foarte mult Ronaldo, dar pentru mine Messi este cel mai bun. Eu vreau să câștig titlul aici în România, de asta am venit, peste tot unde am fost am câștigat ceva. Eu vorbesc vreo patru limbi, cine știe, poate voi învâța și româna, prind repede unele lucruri”, a declarat Abdoulaye Ba pentru Pro TV.

Citește și:

O legendă a ambelor echipe prefațează derby-ul: ”Surprize”. Cine ia titlul + ce zice de spanioli

-->
Previous Dinamo București-Universitatea Craiova. Echipele probabile și cotele Betano
Next Bergodi, înainte de Dinamo-Universitatea Craiova: ”Le-am atras atenția”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.