A vrut la Dinamo și anunță: „Rușinos”


După 6 înfrângeri și 2 egaluri în ultimele 8 etape de Liga 1, Dinamo beneficiază de o pauză competițională, ca și celălalte echipe, grație meciurilor echipelor naționale. Această pauză nu poate aduce decât beneficii deoarece Gigi Mulțescu va avea timp pentru a reactiva echipa. De asemenea, jucătorii accidentați vor reveni cu toții la următoarea partidă, cu CFR Cluj.

George Florescu a analizat perioada prin care trece echipa din„Ștefan cel Mare”, în direct la Fotbal Look. Acesta a scos în evidență anumite aspecte prin care a atras atenţia jucătorilor, dar şi fanilor.
În ceea ce priveşte echipa în sine, actualul jucător al formației ”U” Cluj nu înţelege de ce jucătorii nu dau mai mult pe teren în ciuda faptului că au fost păstrați și plătiți la zi.

”O spun cu părere de rău, dar suntem aici să spunem lucrurile pe faţă. Nu concepeam ca după sezonul trecut catastrofal pe care l-a avut Dinamo, să nu se bată la play-off. Au fost sume la începutul campionatului, care se anunţau ca un vis. Referitor la jucătorii care au renunţat la o parte din salarii să rămână la echipă, când eşti jucător profesionist, îţi asumi.

Dacă renunţi la o parte de bani, nu renunţi la o parte din randament. Am rămas la un club istoric şi ar trebui să dea şi mai mult, să arăt că e iubire. La ce vedem în ultimele prestaţii ale jucătorilor de la Dinamo, ruşinos!”, a declarat George Florescu la Fotbal Look.

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să presupunem că Dinamo îşi ia licenţa şi va retrograda. Să ne imaginăm, că se poate întâmpla, că va retrograda pe teren. Ce se va întâmpla cu oamenii care îşi vând cămaşa de pe ei să dea bani clubului? Cumpără mii de bilete virtuale”, a completat George Florescu la Fotbal Look.

Citește și:

Reacția lui Ștefan Radu după ce a intrat în istoria lui Lazio: ”Mai am benzină”

-->
Previous Negoiță s-a implicat în echipa de start a lui Dinamo: "Luptă"
Next Probleme mari găsite de Gigi Mulțescu la Dinamo. Soluția de salvare Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.